Richard Cornelius

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Richard Cornelius en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Richard Cornelius heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  kan mj de laatste jaar met heerschop we herinneren altijd veel lol gehad met de jongens, en een paar van de meiden.

  kan mj de laatste jaar met heerschop we herinneren altijd veel lol gehad met de jongens, en een paar van de meiden. ging veel om met rick furrer, michel visser, marcel van wonderen, hans hullen, tom jurba. de 5de was met juf commandeur, 4de in de klas van de organist/fluitist, 3de klas juf met een brilletje, 2de klas, ik dacht juf suuter of iets wat erop lijkt en van de eerste kan ik me weinig voor de geest halen, maar vond het een gezellige school.

  Mgr Huibers, 1966

  begon in de 2de klas maar kan de klasseleraar niet meer herinneren.

  begon in de 2de klas maar kan de klasseleraar niet meer herinneren. rondje in de 1ste pauze was wel lekker als je rookte maar de concierge liep ook mee en dook op als je hem niet meer verwachte, dan maar meteen opsteken als je de poort uitliep. ik kende wat schalkwijkers van de lagere school. ik herinner mij, adrie van schoor, jan warmerdam, audrey maas, michael kisjens ( overleden ). laatste jaar van 1979 in schalkwijk gezeten, lekker dicht bij huis, zal effe rond struinen op deze site voor bekenden.

  Theresia mavo, 1974

  ?