rianne pulles

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van rianne pulles en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  rianne pulles heeft 27 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb eerst op de ULO gezeten, maar was erg jong en kon het niet aan, het jaar er op heb ik opnieuw de eerste gedaan, toen was het ook MAVO.

  ik heb eerst op de ULO gezeten, maar was erg jong en kon het niet aan, het jaar er op heb ik opnieuw de eerste gedaan, toen was het ook MAVO. eerst in de schalmstraat, daarna in de ottoveniusweg. ik kan met nog herinneren de leraren: Bruis gaf frans, Eijsermans, gaf engels, van Mook, ik ben nog mee geweest naar de recpetie van z'n bruiloft in Moergestel. handenarbeid kregen van een leraar en een non, Zuster Theodora. we zijn in de tweede ooit een weddenschap aan gegaan met de leraar van biologie Reijnders, we zijn toen met de klas naar de bossen geweest, morgens om 5 uur of zo. de leraar wilde van alles vertellen over de natuur, maar daar ging het ons niet zo om. we hadden ouders in geschakeld om daar te komen. mevr. de Haan gaf gescheidenis en aardijkskunde. Smolders hadden we voor gym.

  Catharina mavo, 1966

  eerste klas, juffrouw opheij tweede klas, juffrouw knibbelen derde klas, ??? 4 de klas, juf van delden 5de klas juf.

  eerste klas, juffrouw opheij tweede klas, juffrouw knibbelen derde klas, ??? 4 de klas, juf van delden 5de klas juf. metzemakers' 6 de klas meneer peters. we hadden ook heel vaak een invallers en dat was mevr. lammers, maar die is helaas overleden

  Mariaschool, 1960

  ?