Rianne Kool

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rianne Kool en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Rianne Kool heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Heb hier een heel erg leuke tijd gehad, met vriendin Astrid.

  Heb hier een heel erg leuke tijd gehad, met vriendin Astrid. Kwam elke dag met de trein van Goes naar Tilburg, met veel plezier. Café Noir was ons favoriete stekkie als we een keer geen zin hadden, als moest je dan wel een briefje van je ouders kunnen overleggen...! Was je daar 18 voor geworden... De juf van Nederlands leerde ons ook een paar belangrijke andere lessen: omgang, lichaamstaal, levenslessen. Geweldig mens! Ik moet nog weleens denken aan haar zgn. 'witte tent' die je moest visualiseren bij grote stress. Kortom: erg leuk jaar geweest!

  2004, Rianne Kool

  Heb hier een leuke, onbezorgde lagere-schooltijd gehad.

  Heb hier een leuke, onbezorgde lagere-schooltijd gehad. Mijn dochters krijgen nu les van meester Boer en juf Ineke hebben we nog even meegemaakt. 2 leuke jaren heb ik gehad bij meester Ranter, eerst was hij heel erg streng, het tweede jaar heel erg aardig. Mijn vriendinnen waren: Jeannette Moerdijk (zie ik nog weleens), Annemieke v.d. Lijn, Ilse Versluijs, Marjolein Moerdijk, Linda Pientka, Diana Bos, Franny Verburg, Marcel Kooymans was mijn buurjongen.

  2003, Rianne Kool

  Ik zat op het CLVZ, wat een gezellige oude school was dat toch! De eerste paar jaar was ik nogal braaf, maar later waren we niet de liefsten in de klas.

  Ik zat op het CLVZ, wat een gezellige oude school was dat toch! De eerste paar jaar was ik nogal braaf, maar later waren we niet de liefsten in de klas... Ik was bevriend met Pauline Eijzinga, Willeke Adriaansen, Ellen Steketee. Heel leuk was de (binnen)sportdag (windbuksschieten), Grote Avond met bal na, sponsorwandeltochten. Leraren: favorieten waren: Meulmeester, mw. Oostinga, Honingh (kom ik nog weleens tegen!), Belzer, leraar Engels die zo boeiend literatuur gaf, en vast nog veel meer...

  2003, Rianne Kool
  ?