Rianda Dorst

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rianda Dorst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rianda Dorst heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  omdat mijn moeder juffrouw was, mocht ik al vanaf 2,5 jaar mee naar de kleuterschool.

  omdat mijn moeder juffrouw was, mocht ik al vanaf 2,5 jaar mee naar de kleuterschool.'s middags na mijn middagdut mocht ik vanuit de Noordstraat over het land van 'buurvrouw Lauwtje'oversteken naar school. de w.c.tjes met het luikje van juffr.Beije,waar je bang voor was..(ik tenminste) alle stoelen en tafels aan de kant, en dan gymnastiek in de klas. de pop- penhoek was het leukste bij de kleinste kleuters, dat was een echt houten huisje met een deur!

  RADDA BARNEN, 1963

  veel gelachen en geleerd samen met Marion,Karin, Cristel en Annelies,Sheila,Domien en nog meer.

  veel gelachen en geleerd samen met Marion,Karin, Cristel en Annelies,Sheila,Domien en nog meer.. Een lieve leraar was dhr Maul. die gaf muziek. Ook veel yoghurt-ijsjes gegeten in Middelburg.

  PABO, 1979

  begonnen in de Groene Poort bij juffrouw Krijger.

  begonnen in de Groene Poort bij juffrouw Krijger.Toen gingen we vaak 's woensdagsmiddags op de thee bij haar in Nieuwerkerk.Toen meester Troost... was heel leuk, want daar mocht je toneelstukjes doen...en vaak verzonnen we maar wat om niet te hoeven werken!!! Meester Bolkenbaas was toch wel mijn favoriet, want Ria Bouwman en ik mochten altijd 's middags thee zetten voor de leerkrachten. dat gebeurde dan in de eerste klas bij juf Marijke Sinke.En vaak slurpten we dan ook nog een restje thee op!!!( met kaakje)

  de Oosterburcht, 1966

  ?