Rian van der Schoof

Kent 4 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rian van der Schoof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rian van der Schoof heeft 1 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We kwamen uit Dongen en verhuisden in april 1958 naar de J.

  We kwamen uit Dongen en verhuisden in april 1958 naar de J.P. Coenstraat 23, Ik stroomde in in de 3e klas van de Don Bosco School aan de Spoordijk. Wat ik me nog herinner is de zeer prettige en veilige omgeving waarin ik terechtkwam. Hier heb ik ook al mijn jeugdvrienden leren kennen, waarvan een aantal na ruim 55 jaar nog steeds mijn vrienden zijn. Een fijne buurt die Sacramentsparochie. Een zegen dat wij daar naartoe verhuisden; mijn vader had namelijk ook huizen in Vught en Breda op het oog. Wat was het leven toch anders geworden wanneer ik daar terecht was gekomen! Misschien toch minder gelukkig geworden......? Wie zal het zeggen. Een zeldzaam fijne buurt en school in ieder geval!!!

  Basisschool Don Bosco, 1958

  Fijne kleinschalige opzet in de Gagelstraat destijds.

  Fijne kleinschalige opzet in de Gagelstraat destijds. Prettige gestoord gestudeerd en veel, heel veel plezier gemaakt!!! Diploma in CE 1972.

  HEAO, 1969

  Veel plezierige dagen beleefd, leuke groep mensen toen.

  Veel plezierige dagen beleefd, leuke groep mensen toen. Hier heb ik mijn grote liefde leren kennen: Marianne Ritsema. We zijn nu bijna 43 jaar gelukkig getrouwd, hebben 2 zonen en (tot nu toe) 2 heerlijke kleinkinderen. IT ALL STARTED HERE !!!!!!! Groetjes, Rian van der schoof

  M.E.A.O., 1967

  ?