ria zwart

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ria zwart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  ria zwart heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  volgens mij hadden we heel veel juffen in die periode.

  volgens mij hadden we heel veel juffen in die periode.Een paar namen zijn me wel bijgebleven, zoals juf Kramer juf Knol juf de Smalen, het was in mijn ogen een hele grote school,met een enorme lange gang, als het regende stonden er plassen in de gang! er waren een paar toiletten en aan het eind van die gang stond een grote ouderwetse kast met 2 deuren. Daarin lagen nieuwe schriftjes, potloden inktflessen (rode!) gummen en meer van dat soort dingen.Ik was diep onder de indruk van al dat moois. Verder moesten we altijd in de rij staan voordat we naar binnen mochten, en meester Klomp tikte een keer te hard op het raampje van de tussendeur van de 3e en 4e klas, en jawel hij ging er dwars doorheen, allemaal bloed op zijn hand en dat likte hij steeds af, getver. Het zal wel indruk gemaakt hebben!

  2007, ria zwart

  juf kooiman, buiten spelen, matjes vlechten,ik denk dat ik het wel leuk vond, maar ik heb er verder niet zoveel herinneringen aan.

  juf kooiman, buiten spelen, matjes vlechten,ik denk dat ik het wel leuk vond, maar ik heb er verder niet zoveel herinneringen aan.

  2007, ria zwart
  ?