Ria van Tol

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria van Tol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Ria van Tol heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Anneke Buys was daar mijn vaste vriendin we gingen iedere morgen samen met de tram naar school en zij zat op korfbal bij Velox op het Langepad waar ook WION zat en Trekvogels.

  Anneke Buys was daar mijn vaste vriendin we gingen iedere morgen samen met de tram naar school en zij zat op korfbal bij Velox op het Langepad waar ook WION zat en Trekvogels

  2010, Ria van Tol

  Anneke Buys was daar mijn vaste vriendin we gingen iedere morgen samen met de tram naar school en zij zat op korfbal bij Velox op het Langepad waar ook WION zat en Trekvogels en klas hoger zaten jongens zoals Luc Rohner en Aad???? ER was eens een ruzie t

  Anneke Buys was daar mijn vaste vriendin we gingen iedere morgen samen met de tram naar school en zij zat op korfbal bij Velox op het Langepad waar ook WION zat en Trekvogels en klas hoger zaten jongens zoals Luc Rohner en Aad???? ER was eens een ruzie tussen meester Still en een jongen uit die klas ik vond het erg heftig.

  2010, Ria van Tol
  ?