Ria van Helmont

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria van Helmont en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ria van Helmont heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leraren die ik me nog herinner: Verhoeven- Engels(als je geen overhoring voor in de klas wilde deed je net of je verkouden was), Geurts-biologie, Haring-scheikunde (als hij boos werd vlogen de borstels door de klas), Vissers-engels en frans, Dufhuus en So

  Leraren die ik me nog herinner: Verhoeven- Engels(als je geen overhoring voor in de klas wilde deed je net of je verkouden was), Geurts-biologie, Haring-scheikunde (als hij boos werd vlogen de borstels door de klas), Vissers-engels en frans, Dufhuus en Sommers beide voor handelsrekenen en wiskunde, Claassen-duits, Juf Janssen-handwerken, moeke plak-handenarbeid, hoe was haar echte naam ook weer?, Martens-geschiedenis en nederland, Van de Vorst-gym, Tromp-muziek, Pennings-directeur en natuurlijk Potter-conciergie, oh jee als je toch de fietskelder in fietste in plaats van lopen!!

  St. Willibrord Mavo, 1973

  Op de kleuterschool zat ik bij juf Ans van de Weem.

  Op de kleuterschool zat ik bij juf Ans van de Weem. In de 1e klas bij juffrouw de Groen. Ook heb ik bij juffrouw Kremers in de klas gezeten, ze is toen getrouwd en volgens mij naar Dordrecht verhuisd. Daarna kwam meneer Fons Buisen op school. Ik dacht dat hij in de 4e klas op school kwam, ook de 5e klas zat ik bij hem. Toen zaten we in de noodlokalen aan de Schoolstraat. In de 6e klas zat ik bij meneer Van Gelder. Ook heb ik nog bij juffrouw Vloet in de klas gezeten maar ik weet niet meer welke klas. Na het verlaten van de 6e klas is de school afgebroken en is De Leeuwerikschool gestart.

  R.K. Meisjesschool, 1966

  ?