Bekijk het volledige profiel van Ria van der Helm en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 15

Ria van der Helm heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

ik ben in sept 1980 gestart al...

ik ben in sept 1980 gestart als ass groepsleider, een jaar later de Z-opleiding gestart en in mei 1984 verhuisd naar Limburg. achtereen volgens gewerkt op unit 25 olv Toke v d Elst, daarna naar unit 43 olv Els en als laatste naar unit 11; de extra kampweken met unit 26 en unit 43 de skelters die 's nachts door het personeel getest werden

2004, Ria van der Helm

van sept 1999 - juli 2003 heb ...

van sept 1999 - juli 2003 heb ik de deeltijd HEAO-MER doorlopen

2004, Ria van der Helm

de brugklas op de heinsiusstra...

de brugklas op de heinsiusstraat met afscheid van de heer Venselaar, de concierge; de werkweken, o.a. Wouwse plantage; toen voor het eerst de meiden ook de hele afstand mochten fietsen, en niet alleen aan de jongens was voorbehouden. (met o.a. Antoinette Wijffels) de klasse avonden die we in Naaldwijk hielden, in een schuur bij Rene Groot. werkweek in Santpoort met 5 atheneum in 1979, waarbij Bert v d Braak onze grote cabaretier bleek; het lerarencabaret, met Morees, v Boheemen, Mokveld, de Been, Slieker, vd Valk en Post; elk jaar carnaval, waarbij pater v d Grinten ook in de raad van 11 zat; de sinterklaas tijd, waarbij mw Bosxx met haar blonde staarten en blauwe ogen, de hoofdschminker van de klazen en pieten was, die ingehuurd werden. de uitwisselingsweken naar Engeland en Frankrijk in de 5e klas ik mocht altijd de laatste 5 minuten van de engelse les hardop lezen (het hoofdstuk af of het boek uit) mr Kuppens zei altijd dat: "I was born a train to late" veel stanislassers die basketbalden bij DAS of anders om Op het atheneum waren mijn vriendinnen met name Coby Koene (Ralf Edstrom en Status Quo);Antoinette Wijffels (+ Faust) Monique Hinfelaar, Maria Groenewegen, Nelly Jansen, Florence Geers, Marga v Holsteijn; op de HAVO: Astrid Maat, (je eerste autorit naar Jeanneke in de auto van je moeder) Karoline Oostwouder, Ageeth van Dijk, Monique (Moos) de Vreede, Jeanneke (die van Delft naar Moordrecht verhuisde met Hessel)

2004, Ria van der Helm
?