ria aar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ria aar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ria aar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb er vier jaar op deze school gezeten, 1e klas juffrouw V.

  Ik heb er vier jaar op deze school gezeten, 1e klas juffrouw V.d. IJssel, 2e klas juffrouw Dun, ik heb nog foto's van een schoolreisje naar dierentuin Blijdorp, 3e klas juffrouw Noordeloos, 4e klas weet ik niet meer, daarna verhuisden we naar de Melis Stokelaan en ging ik naar de Margarithsachool aan het Laagveen. Op zaterdagmiddag ging ik naar de scouting dat was boven op de zolder van de Marthaschool. Ik ken nog een paar namen: Hetty van Buel die ik later op het Thomas More college weer tegenkwam alsook Marion Bakker. Ik herinner me de lokalen en de banken nog goed, voor de school begon allemaal in de rij staan en dan per klas naar binnen. In de eerste klas werden de woordjes die je leerden (per woord op een kaart) op een richel gezet, aan het einde van het jaar waren drie wanden bezet met alle woorden. Ik ben er pas nog geweest, helaas in de vakantieperiode, ik ga beslist nog eens kijken. ik weet ook nog dat we de geschiedenislesjes helemaal uit het hoofd leerden en dan mochten opzeggen voor het bord.

  Marthaschool, 1955

  dhr.

  dhr. Van Duin, hoofd van de school die aan het eind van de les een vervolgverhaal (uit het hoofd) verteld, heel spannend en knap gedaan. ik zat in de vijfde die,volgens mij halverwege het schooljaar gecombineerd werd met de zesde klas.

  Margarithaschool, 1959

  ik kan me er niet veel meer van herinneren, ik heb echter nog wel de plakwerkboekjes die ik gemaakt heb en de wensjes voor nieuwjaarsdag en moederdag.

  ik kan me er niet veel meer van herinneren, ik heb echter nog wel de plakwerkboekjes die ik gemaakt heb en de wensjes voor nieuwjaarsdag en moederdag. ook heb ik nog een foto die toen in de klas gemaakt is.

  Kleine Theresiakleuterschool, 1953

  ?