Bekijk het volledige profiel van Ria Rooselaar en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Ria Rooselaar heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Dat heb ik niet. Maar Frans...

Dat heb ik niet. Maar Frans Broerse zegt mij wel wat Als ik de goede voor mij heb,dan heten zijn zussen Neel,Doortje,Anita,en Joke,met joke daar heb ik mee in de klas gezeten wij zijn ook gelijk naar de Dr Vouteschool gegaan, een zijn moeder heet Door(tante Door voor ons) Mijn broers en zus hebben ook op deze school gezetten,Chris,Nettie,Jan en Dick. Mijn broer Dick was de vriend van Henk v/d Woude Ja die Brand kan ik nog herinderen.

2004, Ria Rooselaar

Dat is te veel om opgenoemd te...

Dat is te veel om opgenoemd te worden. Heb het altijd daar naar mijn zin gehad,dhr Bontekoe,meester van Aggelen,juf Bouwmeester,meester Willems,enz Ik zat met marjolein Tammer in de klas,Joke broerse(Ternatestaat woonde ze)ik zelf in de Gorontalostraat 20 3hoog kon marjolein(mijn vriendin) en haar zusjes en broer(tjes) altijd gedag zwaaien als ik in de huiskamer stond.) Ik was gek op zwemmen,gym,op school. Mijn eerste school vriendje was Evert Ferwerda.

2004, Ria Rooselaar

Met de klas op werkweek naar D...

Met de klas op werkweek naar Drente,bowlen,lekker feesten. Met Sylvia Boewmeester,Sylvia v Aken, Christina Tijsterman,Helen Zijler,??een ik stage lopen in het OLVG ziekenhuis.(1976/1977). Leerkrachten mevr Kuilman(naaldvakken),Wanda Blok(typpen),mevr de Haas(kookles),Dhr Gobes(zwemmen en gym),Dhr de Vries (div vakken en zijn fles Koffie?). Mevr debois(handarbeid). En mevrouw Spit.

2004, Ria Rooselaar
?