Ria nu Jook de Bock

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria nu Jook de Bock en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ria nu Jook de Bock heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Aan de eerste twee klassen bewaar ik prettige herinneringen, totdat mijn juf (Van)Hoogdalen(m?) vertrok.

  Aan de eerste twee klassen bewaar ik prettige herinneringen, totdat mijn juf (Van)Hoogdalen(m?) vertrok. Dat was in die tijd een ramp voor me. De verdere lagere schoolperiode was helemaal niet zo vrolijk, maar gelukkig is later alles nog goed gekomen.

  Hyacinthschool, 1946

  Dit was niet bepaald de leukste school voor mij.

  Dit was niet bepaald de leukste school voor mij. Gelukkig had ik goede cijfers. En... aan alles komt een eind. Hoera, wat kan het leven soms mooi zijn.

  Geurt Volkersschool, 1955

  Ik heb een erge mooie tijd op deze school gehad.

  Ik heb een erge mooie tijd op deze school gehad. Er zijn mij nog veel namen bekend van meisjes uit mijn klas. Degene die ik mij nog herinner zijn: Willy Roelandschap, Loes Toet, Puck van Baalen, Ria Slootmans, Geralda (of Lola?) Hoekman, Karenza Nijbacker, Willy Gouwe, Fita Jelten, Geertje zur Kleinschmiede, Tineke Mulder, Jeanne Sandee, Ineke Sekeris, Joke Visser, Carna v.d. Waal. Er ontbreken nog een stuk of 4 namen. Carla Beck was toen mijn beste vriendin. We zijn een paar maal op vakantie geweest samen. Jammer dat we elkaar uit het oog verloren zijn.

  Huishoudschool - Laan van M..., 1953

  ?