Ria Muis

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria Muis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ria Muis heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Met Gea Pen na de havo in Doorn samen naar Utrecht.

  Met Gea Pen na de havo in Doorn samen naar Utrecht. Vooral het eerste jaar hadden we een leuke klas en heerlijke vakken als handwerken (Hoe heette die goeie juf toch ook alweer?) en muziek (van Bernard Middeldorp). Met Gea, Lex, Willem en Wim iedere dag met de trein op en neer, wat erg gezellig was. Werkweek in Grouw was ook heel bijzonder met een bezoekje aan die éénklassige school. En dat middeleeuwse feest met die geschiedenisleraar waarbij ik op de fluit speelde. Alleen Lucia en Marga op de reünie gezien. Waar was iedereen?

  Christelijke Pedagogische A..., 1976

  t Was een bijzondere tijd: werken met klasjes die aanvoelen als gezinnen.

  t Was een bijzondere tijd: werken met klasjes die aanvoelen als gezinnen. Braille leren en werken met allerlei apparatuur zoals laptops met brailleleesregels. Leuk werk.

  Bartimeus OWI voor Visueel ..., 2001

  Eindelijk kon ik dan als remedial teacher aan de slag en een paar jaar met Gea samenwerken èn met Marian zingen in het grote koor van Laetitia, nadat we al eerder samen kerkenwerk gedaan hadden.

  Eindelijk kon ik dan als remedial teacher aan de slag en een paar jaar met Gea samenwerken èn met Marian zingen in het grote koor van Laetitia, nadat we al eerder samen kerkenwerk gedaan hadden. Toen voor de tweede keer in korte tijd een plekje vrij kwam bij Bartiméus heb ik de overstap gewaagd.

  De Zonheuvel, 1997

  ?