Ria Martin

Kent 10 personen

WIDOW
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria Martin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ria Martin heeft 21 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Toen ik op deze school zat stond hij niet in de Grieksestraat, maar was het op de bovenste verdieping van de Finlandiaschool in de Brigantijnstraat.

  Toen ik op deze school zat stond hij niet in de Grieksestraat, maar was het op de bovenste verdieping van de Finlandiaschool in de Brigantijnstraat. Er waren 2 klassen: die van het hoofd juffrouw van Elk en die van juffrouw Martha.

  Kleuterschool Maria Goretti, 1956

  Juffr.

  Juffr. Weijts heeft de Duitse rijtjes er zo ingestampt dat ik ze nog steeds in mijn slaap kan opzeggen! Van meneer de Man (onze klasseleraar in 1b) leerden we Franse liedjes. Bij zijn afscheid hadden we een lied ingestudeerd op de wijs van het Franse volkslied. Ook herinner ik me juffr. Guinee, juffr. Krommenhoek juffr. Blankers, hr. Mersch,juffr. Simons, v.d. Tillaart. Mijn nichtje Annemieke Töns zat 2 klassen hoger op deze school. Mijn tante heeft een keer toen ze naar Nederland kwam een lezing gehouden in het Zuid-Afrikaans voor onze beide klassen.

  Maria Regina ULO, 1964

  We hebben 2x een opette opgevoerd waar ik leuke herinneringen aan bewaar.

  We hebben 2x een opette opgevoerd waar ik leuke herinneringen aan bewaar. In mijn poeziealbum staat een van de prachtige tekeningen van jufr. de Koning die in de 4e en 5e mijn klasselerares was. Ook staan er o.a. gedichtjes in van Yvonne, Rineke, Leonie, Nora, Antoinette, Annemarie, Atie. In de 6e zat ik bij meneer Odijk die prachtig kon vertellen Ook zong ik bij hem op het kerkkoor, waar velen van ons bleven zingen nadat we van school af waren.

  Jeanne d'Arcschool, 1958

  ?