ria maas

Kent 3 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ria maas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ria maas heeft 9 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik ben op deze school begonnen toen hij nog vlakbij het hertenkamp stond bij de John Mottstraat.

  ik ben op deze school begonnen toen hij nog vlakbij het hertenkamp stond bij de John Mottstraat.het was de kleuterschool van de Anne de Vriesschool.later verhuisden deze scholen naar de Gedenklaan.ik weet nog goed dat we een keer pannekoeken op school hebben gegeten.dat vond ik hardstikke leuk.ik zat bij jolanda versluis,alex,diane,jolanda v. hoorn enz in de klas bij juf leeflang.

  Kleuterschool Bartje, 1966

  ik heb op deze school maar 1 jaar gezeten.

  ik heb op deze school maar 1 jaar gezeten.alleen de 6e klas bij meester Visman.het was een leuke school.schoolkamp was het leukst.ik zat o.a. bij Ronald Zieltjes,Linda Coenen,Wil v.d. Yssel,Antoinette,Eric,Vera enzo.

  Klimop, 1973

  we hadden veel lol onder elkaar.

  we hadden veel lol onder elkaar.een nadeel was dat je je rot fietste van het ene gebouw naar het andere gebouw.spijbelen hebben we genoeg gedaan.bij de patatzaak graaf floris brachten we vaak onze pauzes door.de HEMA was als we tussenuren hadden ook onze favoriet.3e + 4e klas heb ik kantoor/winkel kant gedaan.ik heb alleen maar goede herinneringen aan deze school.

  Huishoudschool, 1975

  ?