Ria Lameijer

Kent 10 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria Lameijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Ria Lameijer heeft 1 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Kan me nog goed juf Reitsma, juf v.

  Kan me nog goed juf Reitsma, juf v.d. Hoek, meester Tuiten, meester Van Nieuwenhoven, Bruinenberg en Zweers herinneren en......... de bus van die ''enge'' schooltandarts!!!!! Wat ben ik vaak weer teruggelopen naar huis als ik die bus zag staan.

  2004, Ria Lameijer

  Wij kwamen in 1963 vanuit Appelscha in Haren wonen net als in die periode veel andere kinderen wiens vader op Beatrixoord werkte.

  Wij kwamen in 1963 vanuit Appelscha in Haren wonen net als in die periode veel andere kinderen wiens vader op Beatrixoord werkte. Ik heb slechts een maand op de Kerkstraatschool gezeten en vond het er afschuwelijk. Ik vond het een nare kille school met onderwijzers die, in mijn beleving, totaal geen inlevingsvermogen bezaten.

  2004, Ria Lameijer

  Ik herinner me de schooltijd, meestal, als gezellig.

  Ik herinner me de schooltijd, meestal, als gezellig. Behalve de wiskundelessen, het is me nooit duidelijk geworden waar dat over ging, meestal kreeg ik een 1 voor de moeite. Ik herinner me: Meneer Wolrich die soms zo ontzettend kwaad kon worden en zijn plotselinge overlijden dat veel indruk maakte. Ik herinner me: Duits en Engels van resp. Snakenborg en Sander. Dit waren leuke lesuren en ik herinner me: de zanglessen van meneer Van der Meulen (alleen in de 1e klas) die altijd erg enthousiast op de maat stond mee te stampen!!!!. Het zou het erg leuk zijn om iets van oude klasgenoten te horen. Inmiddels heb ik met een paar oudklasgenoten weer contact (Heleen Driessen,Nieske Visser, Marion Rademaker). Ontzettend leuk om oude herinneringen op te halen. Op 20 september 2004 hebben Heleen, Nieske en ik, onder het genot van ettelijke bakken koffie en thee, in Haren, een heel gezellige dag gehad waarin veel herinneringen de revue passeerden.

  2004, Ria Lameijer
  ?