Ria Jonkman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria Jonkman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Ria Jonkman heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik weet niet veel meer van die school.

  Ik weet niet veel meer van die school. De staking kan ik mij nog goed herrineren,ik had toen een emmer verf van huis gehaalt(later erge ruzie met mijn pa over gehad, die wilde de kamer gaan witte)en later met nog een paar meiden naar stad radio Amsterdam en live een verslag doen van de staking, schiterend vond ik dat toen. Ik heb in de klas gezeten bij hilly,anita voor de rest wet ik geen namen meer. Lijkt me leuk om een keer een reunie tehebben.

  2004, Ria Jonkman

  Ik heb op de Aldegondeschool gezeten, en bewaar leuke herineringen aan school.

  Ik heb op de Aldegondeschool gezeten, en bewaar leuke herineringen aan school. Mijn vriendin was Carla Mulders met haar heb ik ook na school nog jaren opgetrokken. Ik heb 2 klassen meegemaakt, want in de vierde ben ik terug gezet naar de derde klas. Toen trok ik veel met Saskia Donker op. Afscheidavond in de 6de klas, over het koffertje van meneer van Dalen, ik kan sommige liedjes nog zingen!!! Ook deden we die avond Toppop. Saskia Donker ,Pita Klein en ik deden de Tree Degrees,Rene van Vark deed toen een lied van Iwan Heilen, Wij hadden een top meester, ("Mees" noemde ik hem altijd,)Meneer Bos. Ik zou graag willen weten hoe het met hem gaat. Ook mocht ik niet meer naar handwerkles, het klikte niet "ZO" tussen mij en die juffrouw, mocht ik mee doen met handarbeid met de jongens. Ik zag ook al wat bekende namen, Het is erg leuk om de schoolfoto`s weer tezien, ik las dat er een reunie gaat komen,iederren die wil komen moet zich ff aanmelden, het lijkt me leuk om iedereen weer eens terug tezien. Ria Hallie

  2004, Ria Jonkman
  ?