Ria Hendriks

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria Hendriks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ria Hendriks heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Kwam volgens mij in de derde klas binnen.

  Kwam volgens mij in de derde klas binnen... kan me nog een dependance herinneren. Waar? Gymen in het kleine gymzaaltje. In rijen staan als de bel ging. Juffrouw Wagenaar die rookte als een ketter. Grote, statige vrouw.... Zie haar nog zo voor me! Heeft indruk gemaakt dus.........Heb nog ergens een klassefoto van de zesde klas, toen was hr. De Jong onze leraar en volgens mij ook nog directeur. Naam van mw. Caruso komt me ook nog wel bekend voor en van hr. Kuindersma ook. Was zijn vrouw ook geen leraar bij ons...........?

  2004, Ria Hendriks

  Kan me nog herinneren dat we op een ochtend op school kwamen (brugklas/dacht in 1979) en dat er brand was geweest.

  Kan me nog herinneren dat we op een ochtend op school kwamen (brugklas/dacht in 1979) en dat er brand was geweest. Toen zijn de houten barakken neergezet........volgens mij. Wat ook indruk heeft gemaakt in de brugklas was de dood van een klasgenootje, Janny Langevoort (achternaam weet ik niet meer zeker). Marjan Kaptein en ik hebben een aantal jaren geleden nog een reunie georganiseerd voor oud MAVO4-leerlingen. Was erg geslaagd...........

  2004, Ria Hendriks
  ?