Ria Harks

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria Harks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ria Harks heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in de 6e klas bij zr.

  Ik zat in de 6e klas bij zr. Martin, de juf op de foto is juf Kerkhofs. Ik zelf zit achter in de klas middenin met bril tussen links, Anja Sol en rechts bekend gezicht maar naam weet ik niet meer. Verder herken ik op de foto eigenlijk alle gezichten, maar van sommige alleen de voornaam. Gertruud van Heeswijk, Marian Korvers, Brigitte van de Heuvel, Harriet Beeks, Ans (van Uhm??) Dympie (?). Wie kent nog meer mensen van deze foto.

  Mariaschool, 1961

  Ik hoorde bij de eerste lichting meisjes op het Augustinianum.

  Ik hoorde bij de eerste lichting meisjes op het Augustinianum. Na 4 jaar gym overgestapt naar HBS-B. De foto's zijn van de 1e klas gym. Met klasseleraar Pater Smit - de Fles Ik woonde vlak bij school op de voorterweg en in de hogere klassen gingen we vaak na school bij mij thuis koffiedrinken. in de eerste klassen bevriend met Stans Kleijen, Ankie Botden en Carolien Stevens. Kwam ook vaak bij Marjan van Eindhoven. Op de HBS hele leuke tijd gehad en veel mensen weer gezien op de reuni. ging toen ook veel om met iets oudere klassers met name Kees van Lamoen en Everard van Kemenade.

  Augustinianum, 1967

  ?