ria dijkgraaff

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ria dijkgraaff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 13

  ria dijkgraaff heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Van deze school herinner ik me...

  Van deze school herinner ik me niet veel meer, wel dat ik alg. vorm. onderwijs van dhr. Hoogvliet heb gehad, een fijne leraar, er waren volgens mij ook twee zusters uit Den Haag die les gaven waarvan één naailes, muziekles van Otto de Vaal, en in de laatste klas kregen wij gymles van een leuke jonge leraar. Het laatste jaar zat ik bij een meisje die corrie heette, zij woonde achter de wolphaertsbocht bij de speeltuin, haar vader hield duiven!! van tijd tot tijd gingen we naar de bioscoop naar films van Lesley Caron, heerlijk was dat, ook weet ik nog dat ik af en toe omging met een meisje dat Annie heette, de achternaam weet ik niet meer, zij woonde aan het einde van de wolphaertsbocht bij de Waalhaven. Ik hoop dat er nog foto's zijn uit deze tijd!!

  2005, ria dijkgraaff

  Vanaf 1948 t/m 1955 heb ik op ...

  Vanaf 1948 t/m 1955 heb ik op deze school gezeten en heb les gehad van o.a. juffr. Sitton; juffr. Terlouw; dhr. Putte; dhr. Maat; dhr. Kool - die ver uit favoriet was bij mij. De namen van klasgenootjes die ik me nog goed kan herinneren zijn; Anneke Bakker; Joke Catsman - die later op school is gekomen?;Gerard Speksnijder;Arie kaptein - deze jongen woonde op de wolphaertsbocht en was mijn eerste vriendje in de 1e klas; Hans Drop - daar heb ik maar 1 jaar bij in de 1e klas gezeten. Ook dat we in de 6de klas druk in de weer zijn geweest met een aantal meisjes, voor ons afscheidsfeest van de lagere school. Als ik het wel heb is "Doornroosje" opgevoerd?, waarvan ik de eer had de boze heks te mogen zijn, misschien zijn van deze uitvoering nog wel foto's gemaakt....!? - dan hoor ik dit graag!! van dit groepje kan ik me nog maar een paar voornamen herinneren: gerda/greetje?.., marja..,ria.., joke catsman etc.

  2004, ria dijkgraaff
  ?