Ria deMuijnck

Kent 0 personen

Burg. staat - , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria deMuijnck en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ria deMuijnck heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deze school heb ik maar kort gevolg omdat mijn moeder naar ziekenhuis moest en ik in de winkel die we hadden moest overnemen, in die periode dat ze ziek was.

  Deze school heb ik maar kort gevolg omdat mijn moeder naar ziekenhuis moest en ik in de winkel die we hadden moest overnemen, in die periode dat ze ziek was. Nooit meer terug gemogen. Jammer! Je kon in de week niet naar huis bleef daar in kostgezin heel leuk met al die meiden onder elkaar. Vrijdag nam je de pont bij Veere- Kamperland, en op maandag omgekeerd.

  christelijke nijverheidssch..., 1956

  Wat ik hier nog van weet is de Juf Vermeulen en Mina Hoogerheide En een fijne zandbak om te spelen.

  Wat ik hier nog van weet is de Juf Vermeulen en Mina Hoogerheide En een fijne zandbak om te spelen. De foto met allemaal aan de dijk dat weet ik nog dat die gemaakt is, maar weet de namen van allemaal niet meer, herken je je zelf laat het even weten.

  Bewaarschool 'Zaaltje', 1946

  Heerlijke tijd, werken in de groententuin, de kamer van de directrice schoonmaken,en iemand op de gang staan of de Jufvrouw er aan kwam, want de kamer was schoon.

  Heerlijke tijd, werken in de groententuin, de kamer van de directrice schoonmaken,en iemand op de gang staan of de Jufvrouw er aan kwam, want de kamer was schoon. Kan mij niet herinneren dat ik ooit huiswerk heb gemaakt, behalve stofversieren en naaien.

  Landbouw Huishoudschool, 1954

  ?