Ria Deiman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria Deiman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Ria Deiman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Engels van Tjoelker, biologie van Dols, duits van Jagtenberg, nederlands van Stigter, wiskunde van emanuels, scheikunde van Walstra(of Walschap).

  Engels van Tjoelker, biologie van Dols, duits van Jagtenberg, nederlands van Stigter, wiskunde van emanuels, scheikunde van Walstra(of Walschap). Zo zag mijn examenpakket eruit, dacht ik.

  Christelijk Lyceum, 1975

  Dik Trom film kijken met de hele school in de gang in plaats van schoolreisje.

  Dik Trom film kijken met de hele school in de gang in plaats van schoolreisje. Na schooltijd nog blijven spelen op het schoolplein. En natuurlijk...aan het eind van de zesde klas op schoolkamp met de hele klas onder begeleiding van o.a. pastoor Aveskamp en Lies Bos. Wij zaten in Haren aan de Ems. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] En daarvoor natuurlijk nog twee jaar kleuterschool met in de tweede kleuterklas zuster Candida (zeg maar de juffrouw Jansen van de kleuterschool).

  St. Josephschool, 1969

  ?