Ria deHaas

Kent 0 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria deHaas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ria deHaas heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Tikken op m'n vingers omdat ik links schreef en het MOEST rechts, vreselijke herinneringen heb ik daar aan.

  Tikken op m'n vingers omdat ik links schreef en het MOEST rechts, vreselijke herinneringen heb ik daar aan. Juf Meijer was me er een, eeuwig ruiten rok en bruine sweater. M'n vriendinnetje was Emmie Nieuwland en m'n beste vriendje was natuurlijk m'n buurjongetje Harry de Ruiter.

  De Meerkoet, 1959

  Meneer Roeland natuurlijk, hoe hij met de raamstok door de klas een verhaal van geschiedenis vertelde en hij stuurde me (zoet meisje) de klas uit om te laten zien hoe 3e en 4e naamval Duits in elkaar zat.

  Meneer Roeland natuurlijk, hoe hij met de raamstok door de klas een verhaal van geschiedenis vertelde en hij stuurde me (zoet meisje) de klas uit om te laten zien hoe 3e en 4e naamval Duits in elkaar zat. verder de feesten op zolder,. Vriendinnen Ria Spoelder, Ria Veldhuizen. Klasgenoten Dirk v.d. Kolk, Joke v.d. Heuvel, Rob Timmerman, Ab Venverloo, Barbara Drent enz. enz.******

  Openbare MAVO (v/h (M)ULO) ..., 1965

  dit is het mooiste jaar van m'n hele schooltijd geweest, het hele jaar lol maken en geen diploma halen.

  dit is het mooiste jaar van m'n hele schooltijd geweest, het hele jaar lol maken en geen diploma halen. De klas was 1 blok, we mochten geen lange broeken dragen en zeker niet onze de schorten, de hele klas weigerde hieraan te gehoorzamen en hebben het voor elkaar gekregen dat de regels veranderden. De week op de Volkshogeschool in Bergen was helemaal FEEST, om 11 uur stil en slapen, wij waren vertrokken om 5 over 11, en op naar BERGEN.

  Huishouds- en Nijverheids s..., 1970

  ?