Ria deBont

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria deBont en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Ria deBont heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was een hele leuke school.

  Was een hele leuke school. Ik kan me eerlijk gezegd niet meer zoveel namen uit die tijd herinneren. Wel Ingrid en Petra schreur(tweeling)waar ik altijd mee naar school fietste. En Meester de Munk (leraar Frans, die ik nog tegen kwam tijdens de reunie van de P.Oosterleeschool waar hij vroeger ook les had gegeven)en de meester van Wiskunde (ik weet geen naam meer) alleen dat hij een keer een bordenwisser naar me toe gooide omdat ik weer eens niet op zat te letten. En de leraar geschiedenis (voornaam Arthur) was leuk om te zien. De disco-avonden in de Aula waren ook altijd erg leuk. Ook die keer dat de Golden Earring kwamen spelen omdat Barry Hay op de Hoedemaker had gezeten. Maar ondanks de weinige herinneringen heb ik daar wel een hele leuke tijd gehad.

  Hoedenmakersschool, 1975

  ria.

  ria.debontATkabelfoonPUNTnet Ik heb hele goede herinneringen aan de P. Oosterleeschool. Hele leuke schooltijd gehad. Ik kan me nog een heleboel namen van toen herinneren. Zoals Enno Troost waar ik altijd mee thee ging drinken bij zijn moeder, Ronny Tazelaar, Nico de Voogd, Ronald van der Heijde (ben ik nog mee gesnapt toen we stiekem aan het roken waren in de bosjes), Jolanda Vijgenboom, Petra en Ingrid Schreur (tweeling), Renate Schouten, Marianne Pronk, Tonny Pronk (was agent Barend in het toneelstuk in de 6e). En natuurlijk de meesters Dekker, Maalsen (helaas overleden) en mijn favoriet meester Valkenier. Wat vond ik de muzieklessen altijd leuk. Herinnert iemand zich nog dat lied dat we op gegeven moment heel hard moesten roepen: ijs met slagroom, ja die roep die ken ik wel. Echt hele leuke herinneringen en wat ik heel erg leuk vind is dat mijn dochtertje nu ook op de P.O.S. zit. Alleen is er van die oude garde natuurlijk niemand meer over maar gelukkig blijven de (hele goede) herinneringen.

  P. Oosterleeschool, 1970

  ?