RIA DARWISH

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van RIA DARWISH en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  RIA DARWISH heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de dansles op de zondagmiddag (op zuid)was de dag van de week waar ik naar uitkeek, ik had een jaartje gelogen en was dus met 15 jaar er op.

  de dansles op de zondagmiddag (op zuid)was de dag van de week waar ik naar uitkeek, ik had een jaartje gelogen en was dus met 15 jaar er op.toen de eerste danspasjes een beetje lukte ging ik later op de zondagavond vrij dansen . Daar ontmoette je het echte "leven" het schoolse was hier af en er werd gesjanst.ene john bracht mij thuis, piet volgde en die zou mij de rest van mijn gedachte ook blijven volgen,hij had dus veel indruk bij mij achtergelaten. die meneer en mevrouw wuyster hadden alles goed onder controle,en hadden altijd wel leuke avonden om het geheel een extra tintje te geven. Later ging ik met vriendinnen dansen in pendrecht,onder de kerk,dat waren ook leuke avonden ,anders want inmiddels was je al weer zo 19 jaar.

  Dansschool Wuyster, 1965

  ik vond het niet echt een fijne school, maar natuurlijk waren er ook wel leuke dingen.

  ik vond het niet echt een fijne school, maar natuurlijk waren er ook wel leuke dingen.het lekker relax les geven door meneer gielen,de teken leraar en dan les van meneer nederhand die ik toen wel heel erg leuk vond,mevrouw galama met haar kookles,en dan als ze moest proeven je roos op haar hoofd zag zodat je met het eten haast geen hap door je mond kreeg. dan je klasgenoten zoals ellen bul els haver (m'n vriendin) ineke van dongen ciska de groot en nog vele anderen die ik al kon van de lagere school.mijn stage tijd voor een paar maanden met ada en nolda waren echt leuk,en had dan ook een leuke tijd in dat bejaardenhuis in ijsselstein .

  'Geerlandthof' R.K. Nijverh..., 1964

  van de dalweg kleuterschool (waar ik jammer genoeg geen foto van heb )ging ik naar de odilia school.

  van de dalweg kleuterschool (waar ik jammer genoeg geen foto van heb )ging ik naar de odilia school.Mevr.Dons meneer van Aarle juf besters die nog net als juf,simmerling in mijn poesie album geschreven heeft , pater nijman van de beukendaal kerk waren de onderwijzers/sters ineke van Dongen,cisca de Groot,loes van Aarle,Sjaantje Kleppers die zo mooi het liedje kon zingen bonna bonna notre Marie.louise Gelens die haar pink ik brak(perongeluk natuurlijk en die vlak bij de brink woonde, marian uit de iependaal ,ria marijnissen, marian van teilingen die om de hoek van de school woonde, wilma van de groenteboer van de bree,mary van akeleijen .Johanna de Snoo Dympna van Lieshout , ene Trudie van de groene zoom en nog vele die mij weer herinner van naam als ik een klassen foto zie waren mijn klasgenoten . Ik zie als ik aan die school denkt ook het grote schoolplein,waar je zo veilig was,en waar ik het liefste speelde bij het rooster waar je sprong tussen 2 meisjes in en dan omhoog moest springen als het lied afgelopen was bij het springen. De snoepwinkel op de dalweg,waar ik vaak zo´n zakje laurier kocht, of duimdrop. Ik zit me af te vragen waar de schoolreisjes heen gingen,zal best wel ,maar herinner mij alleen dat als de bus terug kwam wij ons verstopten,zodat onze ouders die ons op pikten dachten dat wij er niet inzaten. Ben inmiddels al weer 28 jaar bij mijn man en hebben 3 kinderen. We wonen,in Rotterdam in kralingen Vindt je het leuk om eens contact op te nemen mijn e-mail is reginadarwish50 dan en dan die beruchte a met staartje en nederland komt na (heet bericht) er achteraan snap je want als ik het er gewoon inzet komen er sterretjes dus vandaar......................

  St. Odiliaschool, 1956

  ?