Ria Buddelmeijer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria Buddelmeijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ria Buddelmeijer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Mijn vriendin was Betty Schneiders.

  Mijn vriendin was Betty Schneiders. Duitse les van de hr Snoeck (hij sproeide nogal bij het spreken). Ik woonde op de admiraal de ruyterweg met veel zusjes en broers. Er was een tweeling maar de namen ben ik vergeten met wie ik ook veel omging. Ze waren verliefd op mijn oudste broer. Ook Connie de Wit kan ik me nog herinneren.

  2004, Ria Buddelmeijer

  1e klas bij juf Negenkontje, streng maar rechtvaardig en ook heel lief.

  1e klas bij juf Negenkontje, streng maar rechtvaardig en ook heel lief. Bij haar aap, noot, mies geleerd. 2e en 4e klas bij juf Brusecker (woonde samen met haar zus op de Ruijterweg) 3e klas juf Welling, waar die onmogelijke breuken moesten leren 5e en 6e klas juf grote Roermund ook nog op de dependence op Sloterdijk gezeten de 1e communise was een groot feest. Wel elke ochtend naar de schoolmis met een flesje thee in een krant verpakt en een boterham mee, want je moest nuchter blijven. Ik zat in de klas met o.a. Ans van Kemenade Ansje Hogers Elly Burgers. Ik heb nog een foto van 3 dagen Nunspeet.

  2004, Ria Buddelmeijer
  ?