Ontdek PLUS

Rhodé Meister

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rhodé Meister en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rhodé Meister heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik deed de opleiding in het JKZ en begon in september 1970.

  Ik deed de opleiding in het JKZ en begon in september 1970. Ben een keer gezakt en kwam toen in een andere groep terecht. De tijd intern daar was fantastisch en we hadden veel plezier. Namen: Marijke Kleywegt.Lenny Jonas, Ati Aukema, Thea Serlie, Else Boon van Ochssee, Annette van Ooststroom,Margreet v.d. Heuvel, Adrie de Niet, Inge van Klinken,Alice Broertjes,Ankie Legger,enz.enz,enz

  Louise le Gras, 1970

  We gingen altijd pootje baden bij het sanatorium.

  We gingen altijd pootje baden bij het sanatorium. We hadden hele grote klassen met veel glas en veel licht. En een zaal met een piano waar we dansten en zongen en waar we moesten slapen tussen de middag. Er waren w.c's zonder deuren. Een vriendinnetje ging er altijd voor staan als je moest plassen.Als je ziek was geweest of als je jarig was mocht je in de bus op het "ziekenbankje" zitten.Het was er heel leuk en omdat ik in november jarig was, mocht ik er een jaar langer naartoe.

  Kleuterzorg, 1955

  Veeel plezier, tot erger van de leraressen.

  Veeel plezier, tot erger van de leraressen.Zangles met dropgebitjes in de mond, en bij mevr van de Berg slopen we ons de klas in achter het gordijn van het pashokje. Jufr. Jippes met haar bril aan een kettinkje, en zand in de verse spinazie. Nel Poorta enz.

  Anna Henriette, 1969