Rhea Knipscheer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rhea Knipscheer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rhea Knipscheer heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hele goeie tijd gehad! Muziek in 5 Havo, mijn allereerste optreden voor publiek op de leerlingenuitvoering! Goede vrienden ontmoet.

  Hele goeie tijd gehad! Muziek in 5 Havo, mijn allereerste optreden voor publiek op de leerlingenuitvoering! Goede vrienden ontmoet.

  Jeroen Bosch College, 1983

  Was hele fijne tijd.

  Was hele fijne tijd. Veel gedroomd, veel geleerd en heel veel steun gehad van lieve leraren.

  Hedilla Mavo, 1979

  Liefste onderwijzers zaten in de eerste, vierde en vijfde klas!Leuk dat er zoveel mensen uit "mijn" klas hier op de site staan! Jammer dat het gebouw er niet meer is.

  Liefste onderwijzers zaten in de eerste, vierde en vijfde klas!Leuk dat er zoveel mensen uit "mijn" klas hier op de site staan! Jammer dat het gebouw er niet meer is. Ik heb er ook geen foto van, maar in mijn hoofd (of hart?) is wel een kleurrijke herinnering van het gebouw en de speelplaats. Hedel is zoizo enorm aan het verbouwen in het centrum. De kleuterschool is vervangen door winkels. En nu is het gemeentehuis er ook al niet meer. Maar het dierenparkje is leuk, dat is daar een mooi stukje langs de kerk en de begraafplaats naar die opgebouwde fundamenten van het kasteeltje... waar we vroeger kindervakantieweek hadden op het gras... Alles verandert, maar Hedel moderniseert wel snel. Toch mag ik er graag soms eens doorheen rijden of wandelen. Zo is de kerkstraat helemaal niet veranderd. Die is nog prachtig! En de school met de bijbel, die staat er nog wel... de bofkonten! Doei! Zoek me 'ns op!!!

  St. Jansschool, 1972

  ?