Renske van Leeuwen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Renske van Leeuwen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Renske van Leeuwen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb op deze school een hartstikke leuke tijd gehad, leuke klas, goede leraren, en leuke vriendinnen.

  Ik heb op deze school een hartstikke leuke tijd gehad, leuke klas, goede leraren, en leuke vriendinnen. Mijn beste vriendinnen in deze tijd waren Seke Veenstra, Wiepie Vriesinga, Minke van der Meulen en Doetie Kooistra. Eigenlijk heb ik doordat iedereen zijn eigen weg gaat na de middelbare school geen contact meer, wat erg jammer is. Doetie kom ik af en toe nog tegen op de MBO, zij doet ook de verpleegkundige opleiding. Mijn leukste herinneringen waren de podiumavonden waaraan ik heb meegedaan met Wiepie en een andere keer met Minke, en de leuke pauzes waarin alle roddels van de dag werden besproken.

  Dockingacollege VMBO Theore..., 1999

  Op de basisschool waren mijn beste vriendinnen Anika Suuring, Lotte Edens en Dominique Schrage.

  Op de basisschool waren mijn beste vriendinnen Anika Suuring, Lotte Edens en Dominique Schrage. Anika ben ik na verschillende verhuizingen uit het oog verloren, wat ik erg jammer vind. Met Lotte Edens had ik tot het begin van de middelbare school goed contact. Daarna had mijn zus beter contact met haar. Dominique Schrage is nog steeds een van mijn beste vriendinnen, en we hebben nog regelmatig contact. De leukste herinneringen waren wanneer ik leuk met mijn vriendinnen aan het spelen waren, bij hun thuis of bij mij of buiten in een dikke laag sneeuw.

  School Met De Bijbel De Gri..., 1991

  ?