Rense Boonstra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rense Boonstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rense Boonstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik weet niet zo heel veel meer maar dingen zoals kamp en feesten op school vergeet je nooit meer natuurlijk.

  Ik weet niet zo heel veel meer maar dingen zoals kamp en feesten op school vergeet je nooit meer natuurlijk. Ik denk dan bijvoorbeeld aan bonte-avond op kamp waarbij je voor het eerst ging schuifelen met de meisjes, geweldig toch!?. Ook heb ik goede herinneringen aan de leraren, Corry Jager en natuurlijk Jos ter Voort zijn mij het meeste bij gebleven.

  2004, Rense Boonstra

  Hier heb ik in twee jaar versneld de opleiding Bedrijfskundige Informatica afgerond.

  Hier heb ik in twee jaar versneld de opleiding Bedrijfskundige Informatica afgerond. Deze twee jaar zijn zeer snel voorbijgegaan. Mensen waar ik veel mee optrok waren, Marc Teunissen (ook nog stage mee gelopen), Fuzzy, Sandutje, Mustafa, Vincent, etc).

  2004, Rense Boonstra

  Hier heb ik toch wel een van de mooiste momenten van mijn jeugd meegemaakt.

  Hier heb ik toch wel een van de mooiste momenten van mijn jeugd meegemaakt. We hadden altijd een vaste groep mensen die met elkaar omgingen. Ik moet dan onder andere denken aan het studeren van literatuur geschiedenis onder het genot van een biertje op de korenmarkt :D Het ergste van alles was nog dat we met praktisch de hele groep HAVO 4 overgedaan hebben. Ik heb de HAVO met suc6 kunnen afronden vanwege de goede sfeer die er was... Wat ik natuurlijk niet mag vergeten zijn de pauzes die ik veelal doorgebracht heb bij dikke Bob, oftewel Bob Wollink. Daar stond ik dan mijn sigaretje (inmiddels alweer een jaar gestopt!) te roken samen met Micha, Bart, Kim, Jelmer, Ine, etc).

  2004, Rense Boonstra
  ?