Rens Klaverstijn

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rens Klaverstijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Rens Klaverstijn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Alleen de brugklas gedaan van ...

  Alleen de brugklas gedaan van deze school. Daarna naar de MAVO. Leuk waren de volleybal-lessen van wiskundeleraar meneer Van der Wal en het hele korte rokje van de lerares Frans (naam weet ik niet meer). De muzieklessen over "Westside Story" vond ik ook erg leuk. Ik zat in ieder geval in de klas bij Sylva en Ingrid. Andere namen weet ik niet meer.

  2004, Rens Klaverstijn

  Ik herinner me vooral de lesse...

  Ik herinner me vooral de lessen van meneer Stapert (Frans). Er werd soms meer gepraat dan geleerd. Ook de lessen van Jack Keizer (Engels) waren vaak erg leuk. Geschiedenis vond ik geweldig. Kan jammer genoeg niet meer op de naam van de leraar komen. Ik bewaar de beste herinneringen aan de feestjes buiten de school (bv. bij Rijk Jan thuis). Ik trok erg veel op met mijn toen beste vriend Gerrit Broekhuis uit Laren

  2004, Rens Klaverstijn

  Na m'n verhuizing van Amsterda...

  Na m'n verhuizing van Amsterdam naar Purmerend heb ik één jaar op deze school gezeten; in de examenklas. Veel meisjes in die klas (bijna alleen maar). Ik ging op school veel om met Jacob Lagerburg (vaak patatje eten in de pauze). Ik kwam er ook weer Meester De Ronde tegen. Van hem kreeg ik Frans. Verder herinner ik me Meneer Leegwater, de scheikundeleraar.

  2004, Rens Klaverstijn
  ?