renie dekker

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van renie dekker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  renie dekker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De jaren dat ik op deze school heb gezeten heb ik mezelf niet echt ingespannen en dat bleek ook wel uit de uren ongeoorloofd verzuim in het derde jaar (eigenlijk niet eens mijn schuld maar door de lessen hahaha) De leukste lessen vond ik volksdansen, foto

  De jaren dat ik op deze school heb gezeten heb ik mezelf niet echt ingespannen en dat bleek ook wel uit de uren ongeoorloofd verzuim in het derde jaar (eigenlijk niet eens mijn schuld maar door de lessen hahaha) De leukste lessen vond ik volksdansen, fotografie, vaktekenen, metaal en houtbewerken en eigenlijk al de verdere praktijk lessen. Heb nog het meest plezier gehad de uren dat ik geen les had, maar als ik het zo bekijk ben ik niet toch niet echt verkeerd terecht gekomen!!!!

  Scholengemeenschap Dronten, 1975

  Mijn eerste herinnering was dat ik volgens mij door juf Belger ontvangen werd met de woorden Zo, dus dit is het volgende Dekkertje dat ik in mijn klas krijg en dat ik de derde op rij was van hetzelfdde gezin in de klas.

  Mijn eerste herinnering was dat ik volgens mij door juf Belger ontvangen werd met de woorden Zo, dus dit is het volgende Dekkertje dat ik in mijn klas krijg en dat ik de derde op rij was van hetzelfdde gezin in de klas. De jaren op de Akkerwinde staan in mijn geheugen als plezierig en kon met zowat iedereen wel overweg maar had naar mijn gevoel toch geen vaste vriendinnetjes of vriendjes. Misschien kwam dat wel omdat ik iedereen eigenlijk wel als vriend(in) wilde want ik vond iedereen aardig.Meester Davids heeft mij zelfs een keer van school gestuurd omdat ik met stiften zat te spelen, maar ik zag op de gang Cor Bonestro staan (voor straf) en ben toen de w.c. ingegaan. (gezellig gebabbeld!) Davids was best wel streng, Meester Kaptein vond ik altijd een beetje raar(misschien door zijn adamsappel???), meester Malestein (of Malestijn) heel erg aardig

  De Akkerwinde, 1967

  ?