Renée Mulder

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Renée Mulder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Renée Mulder heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner me Juffr.

  Ik herinner me Juffr. Voogd, "Miss" Hana, Mw. Lebbink?, Juffr. Haag, Juffr. Hensbroek, Hr. Koster, Hr. Hut, concierge Hr. Vingerling met z'n vrouw en de warme chocolademelk. Klasgenoten: Magda Roos, Ilanah Alvarez Vega, Annemieke Bouwman, Maryette Fagel, Gerrie Kersbergen, Tonny Slagtveld, Judith Overdijkink, Liesbeth Koelen, Berdientje van Renswoude, Anneke Post, Leslie Sturm. Er waren drie grote feesten per jaar nl. het sokkenbal, de gangenfuif en de "grote fuif". Als je zo'n feest eerder verliet, belde juffr. Voogd eventjes met je ouders!! En als je iets te dicht tegen je vriendje aan danste, dan kwam Hr. Koster naar je toe om de toegestane afstand even toe te lichten. Ook kan ik me de ontelbare "spoorpunten"; de saucijzenbroodjes van bakker Top en de goedkoopste sigarettenmerken "White House" en "Tonky" en de schoolkrant "Helios" nog herinneren. Gelukkig was ik niet op de MMS. Ik was dan ook zo blij dat ik na twee jaar de 1e klas en nog een half jaar de 2e naar de Willem de Zwijgerschool aan het Janskerkhof mocht. Magda Roos was m'n hartsvriendin. Helaas ben ik haar uit het oog verloren. Misschien weet iemand iets over haar. Mailtjes zijn welkom.

  HBS voor meisjes, 1963

  Mw.

  Mw. Plemper van Balen (Plempertje), later Hr. Wonders, 1e kl. Juffr. in 't Veld, 2e kl. Juffr. Bouw, 3e kl. Juffr. Schimmel, 4e kl. Hr. v. Piggelen, 5e kl. Hr. Kuipers, 6e kl. Hr. Wonders. Klasgenoten: Hennie de Braaf, Anke Verweij, Cilla Bittmann, Monique Fizaan, Thea van 't Klooster, Marianne Mantel, Willy Mulder, Edel Chaigneau, Sylvia d'Age, Loukie Crommelin, Annette Smulders, Coby Blankenstein, Hadassa Reichmann, Chawa van Leeuwen, Angelica Grosmuller, Boukje Huizinga, Muike van Lanschot, Vonneke Gramsma, Eijck Backer, Duco Keulen, JanWillem Jansen, Edwin Blankenstijn, Renze Rensenbrink, JanRein Nijdam, Frank van Laar, Hans van Emmerik, Lex van Someren, Mawar Apil, Erik van Erne en nog veel meer. Ik zou het leuk vinden om te mailen.

  Juliana van Stolbergschool, 1956

  Deze school was een verademing na de MMS aan de Wittevrouwekade!!! Hier had ik een heerlijke tijd! We hadden zo'n leuke klas.

  Deze school was een verademing na de MMS aan de Wittevrouwekade!!! Hier had ik een heerlijke tijd! We hadden zo'n leuke klas. Cora en Josje Roels, Anneke van Dijk, Sonja de Vos, Nel Appel,GertJan Schmidt, Rens Brouwer, Roy Croiset, Edward de Jager, Jan Drenth, Johan Lith, Rob Tieman en nog veel meer... Uit de parallelklas Jan Ott, Frits de Beet, Ton Luca, Ad Noz... Ik zou het heel erg leuk vinden om met een aantal mensen weer eens kontakt te hebben. Met Cora Roels heb ik sinds een jaar weer kontakt en GertJan Schmidt heb ik in '79 in A'dam gesproken. Ook van Jan Ott nog eens wat gehoord. (A'dam '72)? Zijn er meer die kontakt willen?

  Willem de Zwijger Mavo / Ulo, 1966

  ?