Renee deBest

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Renee deBest en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Renee deBest heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat een leuke tijd heb ik hier beleefd.

  Wat een leuke tijd heb ik hier beleefd....Leuke leraren....leuke mede-leerlingen. Ik was altijd bij Judith Buursema. En natuurlijk in de buurt van mijn eerste liefde...Merijn van Dijken! Ben benieuwd wat iedereen is gaan doen, vind het wel leuk om allerlei namen terug te lezen....bv. Hilde Makkinje....helemaal uit het oog verloren...leuk om te lezen dat ze drie kindertjes heeft en dat het goed met haar gaat! Mis er ook nog een hoop....Redmar van der Burg???

  Fivel college, 1987

  Ik heb hier de kappersopleiding gevolgd.

  Ik heb hier de kappersopleiding gevolgd. Leuke school...mooie tijd gehad! Bedankt....Mevrouw Hoekstra, ten Brinke, Tammenga, Henry, Meneer Kuiper en iedereen die ik vergeet!

  De Clinck, 1989

  Hier kwam ik als "import" uit "het Westen" in de derde klas binnen bij Bert Bakema.

  Hier kwam ik als "import" uit "het Westen" in de derde klas binnen bij Bert Bakema. Wel even wennen, maar het ging al snel beter. Ik heb me (vind ik zelf) redelijk snel aangepast en het duurde maar heel even en Renee kon het Gronings verstaan en slikte de "en" achter woorden ook al aardig in. Ik heb een leuke tijd gehad op deze school, vooral de Musical vond ik erg leuk...tja, en natuurlijk het eind-kamp!

  De Zonnewijzer, 1983

  ?