Renee Cooper

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Renee Cooper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Renee Cooper heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam na de Paas vakantie op deze school in de eerste klas (de enige 2 klassen die er waren) Mevrouw Milo en Dhr Van der Schoot waren de enige leerkrachten.

  Ik kwam na de Paas vakantie op deze school in de eerste klas (de enige 2 klassen die er waren) Mevrouw Milo en Dhr Van der Schoot waren de enige leerkrachten. Wij zaten 4 jaar lang in de hoogste klas omdat de school toen begon. Mijn vriendin was Julia Brandwijk, later kwamen er Wim Esdoorn, Wim Hogendorp Ton Ultee Joop Markus, allemaal leraren van die school. Wij hebben in die dagen ook nog een Platen Uitleen opgericht. Leraren waren streng, maar ik heb leuke herinneringen aan die tijd. Mijn moeder liet me vaak op zaterdag thuis blijven. Op 1 zaterdag mocht ik naar opnames van Top pop ofzoites op Paardenveld ipv school. Sommige leerlingen hadden gespijbeld ik geloof Jaap was 1 van hun, de godsdienst leraar zag ze op het station en ze moesten allemaal op zaterdagmiddag geloof ik naar school komen, terwijl mijn moeder gewoon tegen van der Schoot zei dat ik na lekker uitslapen van haar mocht gaan kijken.

  Bernhard MAVO, 1966

  Ik kan me nog alle leraren herinneren en ook mijn eerste kussen bij het fietsenhok bij de ABC Straat.

  Ik kan me nog alle leraren herinneren en ook mijn eerste kussen bij het fietsenhok bij de ABC Straat. Tweede klas was mevr. Beaujon, Derde Mevr. Brolsma, 4de Hr Wezenaar, 5de Mej. Palm (heb ik 2x gedaan) en 6de Mijnheer Tromp (Hij Wel) In mijn klassen zaten Siebe Steenwinkel, Corine van der Leden, Rik van Es, Henk Tromp, Micheline van der Linden (velden?) Ik ben 2 keer op schoolreis naar Giethoorn geweest

  Agatha Snellen, 1960

  Ik weet bijna niets meer van deze tijd.

  Ik weet bijna niets meer van deze tijd. Weet iemand nog de naam vanm de directrice voor mij? Haar man was advocaat en had volgens mij praktijk aan huis.

  (onbekende particuliere sch..., 1959

  ?