Rene Vissers

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rene Vissers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Rene Vissers heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik heb een leuke tijd gehad en had een vriendje Henk de Vos en René Hantelmann zij Woonden ook op de Groene Hilledijk.

  Ik heb een leuke tijd gehad en had een vriendje Henk de Vos en René Hantelmann zij Woonden ook op de Groene Hilledijk.Ook Ebba de Zeeuw Woonde er. Zij en haar zus Relly zijn later verhuist naar Barendrecht. Ebba zat op de Kleuterschool bij mijn broer Jeannot in de klas bij juffrouw van Vugt Zij is later hoofd van de school geworden. René Hantelmann is geëmigreerd naar Canada. En Joop Meijer die woonde in de Schaarwijde en heeft nu een tuincentrum aan de Kooiwalweg. Ik herinner me juffrouw v/d Kolff en meester van Wijk. en natuurlijk Juffrouw Fransen met haar Renault Dauphine. ik herrinner me ook Frank Coomans van de Lede Hij zat bij mijn broer Jeannot in de klas.Wij woonden aan de Groene Hilledijk en zijn in 1968 verhuisd naar Brabant. Ik was in die tijd bevriend met Cor van der Beek en Harrie Kammerman. Harrie is opticien en woont in het oosten van het land. Cor van der Beek is drummer geworden bij Shokking blue en heeft de hele wereld afgereisd.maar is helaas wat ik heb gehoord overleden.Van de meisjes uit de buurt herrinner ik me Marian van de Korput,Netty en Betty van Krimpen en Margriet van Norden,Betty van Krimpen woonde vlak bij mij in Ridderkerk maar is helaas ook overleden. Fred Sleutelaar en Coen Vos. Fred Sleutelaar is reclame tekenaar en heeft een bedrijf in het westen van Rotterdam. Ik ben na meer dan 30 jaar in Ridderkerk te hebben gewoond verhuisd naar Oude Tonge.

  2003, Rene Vissers

  Ik heb hier electro techniek gehad en herinner me een paar namen Peter de Wolf hij woonde op de Hilledijk En Piet Vat uit Barendrecht, Bram Vermaas noemde we Beethoven ivm zijn kapsel En Bart Welbie En natuurlijk die vergeet ik nooit Bertus Schouten Die

  Ik heb hier electro techniek gehad en herinner me een paar namen Peter de Wolf hij woonde op de Hilledijk En Piet Vat uit Barendrecht, Bram Vermaas noemde we Beethoven ivm zijn kapsel En Bart Welbie En natuurlijk die vergeet ik nooit Bertus Schouten Die ging tijdens de les een Chineese kanonslag halen bij de feest winkel Mekus op de Polderlaan om hem vervolgens in de klas af te steken. Hij werd daar door een paar weken van school gestuurd Zijn broer Cor heb ik een paar jaar geleden nog ontmoet tijdens een reunie van de lagere school De leraren die ik nog weet waren Dhr Bertus (praktijk) Bankwerken. Dhr van Heiningen hij gaf Natuurkunde in lokaal 13 en kon van die mooie verhalen vertellen Dhr v/d Stade Dhr Buitendijk En natuurlijk De Leeraar Gymnastiek Van Westende. Dhr de Groot (Radio Veronica) Die had 2 gehoorapparaten en gaf Technisch Engels En meneer Brugman (stalen j....s) hij gaf Technisch schetsen.Hij had ge gewoonte om een natte spons in je nek uit te knijpen met water uit de dakgoot.(dat viel nog wel mee behalve als het winter was) En Meneer Quist die gaf geloof ik tekenles. Op een dag hadden we een punaise op zijn soel gelegd en hij ging er bovenop zitten, hij gaf geen krimp en haalde de punaise uit zijn achterste hield de punaise omhoog en zei jongens als jullie mij hiermee pijn willen doen heb je het mis.En zei toen dat we allemaal even moesten luisteren en vertelde dat hij in een Jappenkamp had gezeten. We hebben hem toen nooit meer gepest. Hij werd voor ons de leukste leraar van de hele school.

  2003, Rene Vissers
  ?