Rene Vinju

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rene Vinju en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rene Vinju heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Jeetje wat leuk is dit allemaal, een hoop bekende namen.

  Jeetje wat leuk is dit allemaal, een hoop bekende namen. Leuke school met een frustie van Gesker en wat frustie klasgenoten die het op mij voorzien hadden altijd. Kan me het kamp naar Oostvoorne nog herinneren, lekker een stukje fietsen erheen en gedumpt worden in een garage met stapelbedden vol met zand. Helaas moest ik van de heimwee naar huis. Nu doe ik niets liever dan reizen. Ook het zoveel jaar bestaan van Peter de Hoog waar iedereen in klederdracht rondliep. Als het goed is moet ik nog wat fotos hebben maar de vraag is waar. Ik ben ervan overtuigd dat ik een hoop klasgenoten voorbij ben gelopen in de stad, de gezichten zijn zo veranderd uiteraard. Mischien dat ooit eens op een reunie dat de namen bij de gezichten geplaatst kunnen worden ;-) Succes allen

  2004, Rene Vinju

  Leuke school met een enorme schreeuwerd van een Beunis.

  Leuke school met een enorme schreeuwerd van een Beunis. Kan me nog een klassefeest herinneren bij Bork thuis, afscheidfeest met de tractoren op de parkeerplaats. Leraren? Bride met dr hond en Muizer met een Parkerpen al slaand op je vingers,Welling voor godsdienst whahaha wat een zooitje daar. Weinig personen zie ik terug op een enkele na Andre Westbroek, Fred Pannekoek, en de van Schietjes, Saskia van Zon, Richard Zeestraten en daar bleef het wel bij.

  2004, Rene Vinju
  ?