Rene Vergonet

Kent 0 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Joure

  Bekijk het volledige profiel van Rene Vergonet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rene Vergonet heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  grote zandbak,klimrekken (kon je ombouwen),sintelveld,kapstokplaatjes,juf Douma.

  grote zandbak,klimrekken (kon je ombouwen),sintelveld,kapstokplaatjes,juf Douma.

  Kleuterschool de Wielewaal, 1966

  prachtige tijd,eerst achter de hoven en de fabrieksteeg(met het snoepwinkeltje/oud vrouwtje)soms op de fiets naar de grote kerkstraat.

  prachtige tijd,eerst achter de hoven en de fabrieksteeg(met het snoepwinkeltje/oud vrouwtje)soms op de fiets naar de grote kerkstraat.wie weet nog van de verstopte deurkruk van het lokaal bij naar ik meen mevrouw van Stemvoort,dhr van Heems stond op de deur te bonzen.er schiet me steeds meer te binnen.later dus naar jacob botke weg.soms 'smorgens om 8.30uur al in de vrouwenpoort biljarten.kon niet bij laatste reunie aanwezig zijn.ik was geloof ik niet zo'n lievertje op school. heb ook eens de fiets van frau bloem(kolen)op haar buro gezet tijdens een pauze,ik ben benieuwd hoe het met iedereen gegaan is.mail me op renevergonetat wanad00(stipnl)

  SSG, 1974

  leuke tijd.

  leuke tijd. schoolvoetbal,zwemmen in "het nylan" moesten we lopend naartoe,ruzie maken met de antillenschool,gluren door de lichtkoepels op de kleedkamers van de mavo,musketiertje spelen voor school enz.enz.krijn olthof had altij de slappe lach.-mn mail zonder deze site(geschreven anders haalt rozetta het eruit)renevergonetat wanad00"stipnl"

  Prinsessenschool, 1968

  ?