René Van Schoor

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van René Van Schoor en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  René Van Schoor heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een fijne school een hele leuke tijd gehad (in de kelder met de vele hoekjes en de jukebox) als er weer eens lessen uitvielen gingen we naar cafe de Corner voor koffie enz.

  Het was een fijne school een hele leuke tijd gehad (in de kelder met de vele hoekjes en de jukebox) als er weer eens lessen uitvielen gingen we naar cafe de Corner voor koffie enz. Leraren uit die tijd: dhr. Ton van Dijk, dhr. Otto en dhr. de Groot. Ik zelf de volgende klassen doorlopen: 1972-73 klas B / 1973-74 klas CT / 1974-75 klas DT (examenklas) in deze klas zaten:Cor Wensveen, Hans Frech, Peter ter Haar, Wiebrand Boukamp, Menco Konings, Peter Koperdraad, Martin van Kesteren, Ronald Roskam, André Pietersen, Jan Asselman, Joep Vocht, Rien Wesdorp, Bram Kruyshaar, Eric Vogelaar, Rob Man, Raymond Geritsen, Jan Bensliman, Hans Honing, Mendel Rubb, Fred Koen en ikzelf. Als je bij mij in de klas hebt gezeten stuur me dan gerust een berichtje. Het is altijd leuk om de herinneringen op te halen. Bedankt!

  Amsterdamse Grafische Schoo..., 1972

  Ik zat bij juf.

  Ik zat bij juf. van Voorn in de klas en ik herinner mij ook een zuster Everdina. Ik vond het een leuke school voor zo ver ik dit nog kan herinneren.

  St. Catharinaschool (kleuter), 1961

  alle klassen doorlopen op deze school.

  alle klassen doorlopen op deze school. Het was een leuke tijd bij de volgende onderwijzers in de klas gezeten: Broeder Monald Kompier (1e en 3e Klas), Broeder Dominicus (5e klas),Broeder Diego (6e klas) en Broeder Viator was volgens mij het hoofd van de school.

  Sint Henricusschool, 1963

  ?