Rene van Lieshout

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rene van Lieshout en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rene van Lieshout heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Veel herinneringen aan de oude Mulo met dobbelaar, van der steeg, elbers, mesters, juf camps, pupke, frans peeters, crooymans, flins de concierge, gerritje en jipke van den berg (wat was ik daar soms bang van omdat ik totaal geen feeling had met zijn vakk

  Veel herinneringen aan de oude Mulo met dobbelaar, van der steeg, elbers, mesters, juf camps, pupke, frans peeters, crooymans, flins de concierge, gerritje en jipke van den berg (wat was ik daar soms bang van omdat ik totaal geen feeling had met zijn vakken) We hebben wat rondjes gelopen op het voorplein. Contact met de meiden was uit den boze. Belangrijke klasgenoten: Jac Hendriks uit Meerlo, Jan Vermeulen (overleden) Leo Clephas, Henk van Leendert, Huub Litjens,Harry Hendriks ( Een hoerentent meneer Dobbelaar)Jan Maat, Jantje Sijbers, Pieter Kersten, Coc uit Swolgen en Weys en Vollenberg uit Oostrum, Peter Houba, Frans Wilms en nog een aantal.Het eerste begin van mijn toneelcarriere o.l.v. Dobbelaar en het voetbal in Stevensbeek.Het kamp op de derde klas en het vele (vaak onterechte strafwerk)

  2004, Rene van Lieshout

  Meester Kronenberg en meester Vollenberg.

  Meester Kronenberg en meester Vollenberg. En zeker niet te vergeten...De grieze en maester Boerke. Ik ben begonnen bij mester Clephas, toen mester boerke, in de derde klas mester Kronenberg, in de vierde Vollenberg, de vijfde Theeuwen, dcie vbrat de hele dag dropjes en op de zesde mester Janssen de Grieze. Belangrijke klasgenoten, Guusje Stiphout, Pietje van den Broek, Hans Spee, René Kortekaas, Sijf Roos Grad Kakki Swinkels. Chrisje Vermeulen, Jac Nelissen (overleden) Leo Thielen, Fredje Janssen, Gebroeders van Dijck, Jan Verkoeyen, Benny Zweden, Hans SAtevens, Harry de Bruin, Jantje Sijbers, Leo Lenssen. Gorghe van Daal, Piet Rongen, Henlie Swaghoven, Jan Swachofer.

  2004, Rene van Lieshout
  ?