Rene van der Spek

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rene van der Spek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rene van der Spek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  In de pauzes werd er ALTIJD gevoetbald.

  In de pauzes werd er ALTIJD gevoetbald. Gelukkig was er ook altijd een tegenstander: de "A" klas tegen de "B" klas. En "B" won dan meestal ;-) Verder Rita Dijkstra en Ad Vroon. Fijne juf en meester. (ik zal later nog aanvullen)

  2004, Rene van der Spek

  Houten gebouw: muizengaten, gebrekkige verwarming, gaten in de vloer en dus veel leuker dan het nieuwe gebouw.

  Houten gebouw: muizengaten, gebrekkige verwarming, gaten in de vloer en dus veel leuker dan het nieuwe gebouw. Kolderdag: in het oude houten gebouw mochten de examenklassen nog wel leuke dingen doen; in het nieuwe gebouw kreeg alleen de menhir elk jaar een ander kleurtje…. De schoolkrant LHIBD (leerling´s hoop in bange dagen): erg grappig. Leraren: Engels van Willems: René van der Spek en René Pex naast elkaar in de klas noemde hij dus "Bacon and Eggs". Grappige man, droge humor. Aardrijkskunde van Cupery: "Thans komt hier met eigen boek…..(en dan maar hopen dat je naam niet genoemd werd)". Gek van stoomtreinen, kwam naar school in een ouwe Opel Kadet waarvan hij de antenne bij aankomst verwijderde en in de auto smeet. Deed graag quizzen: was de manier om een SO te ontlopen. Geschiedenis van Van Moer: een SO kon afgekocht worden met een doos sigaren. Frans van Van Tilborg: hij praatte met consumptie en vond de TV-serie Les Gammas zelf erg leuk. Dit in tegenstelling tot de leerlingen….Bij luistertoetsen ramde hij als een bezetene op de toetsen van de bandrecorder. Engels van Den Hoed. Hele lieve man, goeie leraar en enthousiast fietser. Duits van Tiesinga ("Ha, mijn fans uit 3J !"): soms aan het eind van de les nog even gauw een SO-tje ("Goed idee van mij, hè?"), lezen in "Das doppelte Lotchen". Latijn van mevr. Kok. Ze vond mij geloof wel leuk, want bij spieken tijdens een SO kreeg ik toch nog een 3. Schiekunde : de kreet haaheelibebknofnee-namgalsipsclarkaka oftewel H/He/Li/Be/B/C/N/O/F/Ne/Na/Mg/Al/Si/P/S/Cl/Ar/K/Ca zit nog in mijn kop. Leerlingen: René Pex Arjan Teeuwen Ignacx de Cuijper Ralf Deltrap Jeffrey de Waard

  2004, Rene van der Spek
  ?