Rene Samuels

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rene Samuels en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Rene Samuels heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het eerste wat me te binnen schiet is de Terminator flipperkast in de kantine op het Weesperplein.

  Het eerste wat me te binnen schiet is de Terminator flipperkast in de kantine op het Weesperplein. Dit zegt voldoende over mijn inzet op die school.

  Hogeschool voor Economische..., 1989

  Ik herinner me mr.

  Ik herinner me mr. Huisman, Milikan, Tromp die op de hoek t/o de school woonde. Het spoelen met fluoride. De enge tandarts die zelf een rotte bek had. Het ******** olv Huisman. Het afscheidstoneel in de 6de waarbij we een geweldige goocheltruc hadden samen met Howdy. Dan had je nog Karin en karin (een van de twee ben ik nog wel eens tegengekomen) Jacqueline die altijd erg rood werd, Claudia, Gladys Chandi, Elsa, Katrien, , Hans Leeflang, Marco Beijnum, Peter, Howard, Mehmet, Ernst, Marielle, Marjolein, Eduard en volgens mij 2 Nancy's. En uiteraard het zaalvoetbal kampioenschap van Amsterdam. Ik heb nog steeds de teamfoto die genomen is in de Patio van de school.

  Louis Bouwmeesterschool, 1975

  Kan me nog weinig herinneren van deze tijd.

  Kan me nog weinig herinneren van deze tijd. Behalve dat ik een keer geweldig op m'n bek ging bij de zandbak en nu nog steeds een litteken op m'n knie heb. Na verbouwing heet de school nu "Tuuf" en ja inderdaad Sascha je hebt gelijk, alleen op deze school zaten we bij elkaar in de klas.

  Fuut, 1973

  ?