René (Reinder) Haverdings

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van René (Reinder) Haverdings en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  René (Reinder) Haverdings heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Kwam van de Bergschool MAVO uit Rhenen in 1972.

  Kwam van de Bergschool MAVO uit Rhenen in 1972. Vond het toen al een fabriek, dat CLV. Ik kreeg nr 49MA, (van Maanen, Nederlands). Verder herinner ik mij (v.w.btr. mijn pretpakket) Slok, Punt, Boon, Plakkie, Vierkant, Petter, Vroon, Mevr. Salman, Stuyvenberg, Hörchner, Griethuyzen en een aantal waarvan ik de naam niet meer kan herinneren. Leuk dat ik later als IVN-gids aan bijv. Juffrouw Salman en Dhr. Boon ook nog eens "onderricht" kon geven. Ach, wat een lieve oude mensen waren het toen inmiddels en ik kreeg (wel) volle aandacht. De zogenaamde werkweken vond ik toch wel het toppunt: Parijs (1973) en nog een keer een biologiekamp (1974) in Oud- Avereest met Griethuyzen en René Huppelepup? Verder ben ik beetje verliefd geweest op Mary (Teuntje) Den Hartigh uit Rhenen en een meisje uit Amerongen, dat later iets met dierenverzorging ging doen. Maar ja, zij zagen niets in mij, misschien wisten ze het niet eens.

  2004, René (Reinder) Haverdings

  Gelukkig is het gesloopt.

  Gelukkig is het gesloopt.

  2004, René (Reinder) Haverdings

  Juffrouw Bossinga (wel 3 jaar, wat kon dat mens draaien om de oren geven, dat mocht toen nog), Meester Fransen en Wiersma zijn mij nog het meest helder bijgebleven.

  Juffrouw Bossinga (wel 3 jaar, wat kon dat mens draaien om de oren geven, dat mocht toen nog), Meester Fransen en Wiersma zijn mij nog het meest helder bijgebleven. Eerst heb ik op de kleuterschool gezeten aan de overkant van het schoolplein ('t meertje). Daarna de "gehele" school doorlopen, want het was met toch een school: twee 1e klassen, twee 2e klassen etc. etc. Dat zie je nergens. Als het tijd was werd de bel geluid door hoofdmeester de Vries, heel speciaal. Moest je netjes in de rij staan, twee aan twee, tot het de beurt was om naar binnen te gaan. Knikkeren en spelletjes op het grote plein.. en.. twee keer tijdens mijn "verblijf" (1961-1967) werd er een ijsbaan gecreëerd op het plein, dat was heel bijzonder. En alle "kwakkels" die we hebben versleten, die in de klas kwamen oefenen op ons. Ze konden geen van allen orde houden. Laatst was ik nog sinds jaren in Emmen en toen zag ik dat het oorspronkelijke gebouw was gesloopt. Noodzakelijk denk ik, maar toch jammer. Bij mijin de klas zaten Karel Eggen, Erik Reinink, Herman ter Hoor, Denie vd Heul, Roel Grit, Siem van Dullemen, Luuk Dijkstra, etc. etc. Verschillende ben ik al tegengekomen op deze site. O ja, ik heette toen Reinder (Haverdings). Een aantal van deze klasgenoten zijn evenals ikzelf naar de MULO Sleedoorn gegaan.

  2004, René (Reinder) Haverdings
  ?