Rene Ratering

Kent 0 personen

DIVORCED
Woont in Duiven

  Bekijk het volledige profiel van Rene Ratering en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

  Rene Ratering heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Hele fijne tijd gehad op deze school.

  Hele fijne tijd gehad op deze school. Het begin was minder leuk, de school was net begonnen en toen stierf mijn zus....Geen best jaar dus. Later veel muziek gemaakt, heel veel plezier beleeft aan audiovisuele vorming, werkweek, omgang met docenten, fijne klasgenoten enz enz. Vooral de afsluitende opdracht voor muziek, audiovisueel en drama in de gymzaal aan de Sasboutstraat en de voorbereidingen hebben veel indruk gemaakt. Toen, en daarna muziek gemaakt met Alice (zie verderop) Alice, het was met Nick van Poelgeest. Later met Marieke Rene en wij. Ik heb er nog video opnames van...ergens. Badlands (?) van Bruce Springsteen.......Purple haze zou kunnen. Marieke ben ik een paar jaar geleden in minder goede toestand tegengekomen....Leuk dat je nog steeds iets met muziek doet! Ik ook trouwens.

  2004, Rene Ratering

  Vele leuke maar ook minder leuke herinneringen.

  Vele leuke maar ook minder leuke herinneringen. Veel bonje met (gestoorde) Hettinga en Seller. Ook hele aardige docenten. Heel veel indrukwekkende dingen meegemaakt en fijne vriendschappen opgedaan.

  2004, Rene Ratering

  Een fantastische tijd in m'n leven.

  Een fantastische tijd in m'n leven. Was net verhuist en er gebeurde veel in m'n leven. Dansles met Silvia van Dam, verkering met Jessica Raspe....waar velen verliefd op waren. (zie verder) Meester Broens was een fijne vent. Doe maar nadoen op het podium.....ach vele leuke herinneringen!

  2004, Rene Ratering
  ?