Ontdek PLUS

René Prins

Kent 9 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van René Prins en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    René Prins heeft 0 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Kwam in het laatste jaar van deze school, 1960/1961 omdat we van de Orteliuskade in Amsterdam verhuisden naar het Boas en Judelshof in Amsterdam Osdorp, dat toen net gebouwd was.

    Kwam in het laatste jaar van deze school, 1960/1961 omdat we van de Orteliuskade in Amsterdam verhuisden naar het Boas en Judelshof in Amsterdam Osdorp, dat toen net gebouwd was. Herinner me het afscheidsoptreden nog, soort musical waar ik een limerick moest vertellen waarvan ik alleen de eerste en de laatste zin nog wist en daarna de uitgang van de gordijnen niet kon vinden. En de gitaar spelende leraar en de bloembollen tentoonstelling waar je een prijs kon winnen voor de mooiste bloeende bloembol.

    Louis Bouwmeesterschool, 1960

    Ik zat in klas 4B cursusjaar 1964/65 en daarna nog 1 jaar.

    Ik zat in klas 4B cursusjaar 1964/65 en daarna nog 1 jaar. Het diploma gehaald in 1966. Ik kan mezelf niet terugvinden op een foto, wel andere leerlingen die ik me herinner. Eddy Deelstra, Laura de Grijs, Karel Gabler(fietste ik mee naar school).Positief-leraar Engels,Hogenboom.Inspirator , na school engels handelscorrespondentie en tolk vertaler engels gedaan. Heb sinds kort weer contact met Marja Machielsen die nog veel verhalen over deze tijd wist te vertellen.Ik ben ook te vinden op facebook, linkedin. groetjes René

    Bernhard van Leer MULO, 1962