Bekijk het volledige profiel van René Plu en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

René Plu heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Nadat ik in Brielle 1,5 jaar l...

Nadat ik in Brielle 1,5 jaar les heb gegeven op de L.T.S. en de Zeevaartschool "Maarten Tromp" , ben ik naar de L.T.S. Zierikzee gekomen. Dat was op 1 januari 1980. Sindsdien geef ik nog steeds op deze school les. Deze school is in de loop der jaren veranderd van naam en van onderwijssoort. L.T.S. - L.B.O. - V.B.O. Scholengemeenschap - Scholengroep.

2010, René Plu

Ik kwam op de HZS in augustus ...

Ik kwam op de HZS in augustus 1965, had daarvoor de Albert Plesman mulo doorlopen met MULO-4+wiskunde diploma. Geen idee van wat ik zou verwachten, ben ik in de loop der jaren (4 jaar over de 3BM gedaan) met een enorme technische ervaring en handigheid gaan varen bij de Esso. Ik heb het 3 maanden volgehouden en moest helaas van boord gehaald worden i.v.m. aanhoudende zeeziekte. De techniek bleef in mijn aderen zitten en heb aan wal toch redelijk wat technische functies vervuld (Hoogovens; Elektriciteits-centrale Hemweg en tenslotte bij motorenfabriek Smit en Bolnes in Zierikzee) Ik ben in Zierikzee blijven hangen en ben sinds 1980 leraar (wis- en natuurkunde / werktuigkunde) op een school in Zierikzee (LTS, LBO, VBO, Scholengemeen-schap, en nu ná een fusie:Pontes Scholengroep-Pieter Zeeman.

2009, René Plu

Ik heb in de 6e klas op de Cor...

Ik heb in de 6e klas op de Corantijnschool gezeten, omdat ik niet meer de Montessorischool kon volgen (verkeerd onderwijs systeem voor mij). Ik heb het laatste jaar véél geleerd, waardoor ik alsnog naar de MULO kon. Op de klassenfoto van 59-60 bij het Roskamhuis, zit ik op de voorgrond onder meester Goubitz.

2009, René Plu
?