René Peters

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van René Peters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  René Peters heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mw.

  Mw. Walthaus die tijdens een winkelpraktijkopdracht zich ernstig zorgen maakt over het lange haar voor mijn ogen. Het gezichtspoeder, de geur, de knot en de strenge (doch rechtvaardige) blik van Mw. Potter. Fanatiek sporten bij de Hr. ???; als puber bewondering voor zijn gespierde lijf. Een opvoering van "How do you do, aha, aha"van Mac en McNeill (?) -met bondjas, laarzen en viool, en klasgenote uit Hillegom- in een bloedheet zaaltje aan de Rijksstraatweg. (ter gelegenheid van wat ??) Een zachtaardige directeur de Graaff. De prachtige stenenverzameling van de lerares duits; woonde in Overveen.

  Don Bosco LEAO, 1970

  Hevige verontwaardiging toen dhr.

  Hevige verontwaardiging toen dhr. de Nijs een protestkrant van ons (een groepje) voor de klas verscheurde. Wat het onderwerp was, weet ik niet meer. (klas 6) Door dhr. van Eerde (dependance klas 4) eruit gestuurd worden (1e en laatste keer), met lood in de schoenen he-le-maal naar het hoofgebouw om je te melden bij de hoofdmeester. Die heerlijke musicals, Meester Pennelik, de Tijdmachine. Met mooi weer op het grasveld voor de school vergaderen over de inhoud van de schoolkrant.

  Alfons Ariensschool, 1964

  ?