René Lommers

Kent 0 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van René Lommers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  René Lommers heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Lang geleden, Namen die me nog steeds wat zeggen zijn: Paul(tje) Peeters, Aad(je) van de Voort.

  Lang geleden, Namen die me nog steeds wat zeggen zijn: Paul(tje) Peeters, Aad(je) van de Voort. Bart van Geel

  Kleuterschool Duinzigt, 1961

  Havo Top- afmaken na de Mavo.

  Havo Top- afmaken na de Mavo. Ondanks de overgangsproblemen en het leeftijdsverschil van de Mavo naar de Havo toch een leuke tijd gehad en een hoop geleerd.

  Bonaventuracollege SGM voor..., 1974

  Met vijf jongens beginnen in de brugklas(1969).

  Met vijf jongens beginnen in de brugklas(1969). Door de ouderen op school werd ik Mini genoemd omdat mijn oudere en vooral grotere broer al eerder op Duinzigt zat. Voor mij geluukig kwam er een jaartje later een nog kleinere groep jongens op school. Gerard Laurent en Jeroen Moes, wie kent ze niet? Het leukste jaar was voor mij 70/71, ik zat in de 2e klas en er bleven er erg veel zitten en gingen naar Mavo3. Ik mocht in Mavo 4 blijven en deed zonder problemen examen in 1974. Mentor in 70/71 was mevrouw Drijver van Engels aan de Voorkant. Namen docenten: Drijver, Jansen, van Loon, Eymaal, Hogenelst, van Elsen en van Elzen, Ruivenkamp. Soeur Salvatrix, Eustasia, Nicolasien, Amanda, Desi...., de Winter, de Boer, Vereecken, Hackaart, de Groot, Hendriksen, Verhoog, van Brussel, mw.Thomas(de moeder van), Malouin, Kollau, Zoet, van Valderen, van Duren, van Bakel, Kerkvliet, Uiterwijk, van Noort, Dirkzwager (later Cohen) Goh lie Yoh, en misschien ben ik er nog wel een paar vergeten. We hebben inmiddels twee keer een reunie van ons eigen eindexamenjaar(1974)(ongeveer 90 eindexamenkandidaten) gehad. Ik zag dat drie meisjes waar ik mee in de klassen gezeten heb al gereageerd hebben Annelies Hartwijk, Jeannette van der Heiden en Margriet van Kampen. Ook het weglopen uit het internaat is een mij bekend verhaal. Wat gebeurde er toch altijd in het bos? Mijn eindexamenjaar 1974 kende een leuk eindfeest in het patronaatsgebouw (de oude Gymzaal), nu La France. Groetjes René Lommers

  Duinzigt (nu Teylingen Coll..., 1969

  ?