René Kol

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van René Kol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  René Kol heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik vond er eerlijk gezegd niet...

  Ik vond er eerlijk gezegd niet veel aan. Dat kwam vooral door het vele huiswerk, dat me soms echt de neus uit kwam. Achteraf ben ik natuurlijk wel blij, dat ik het VWO heb afgemaakt. Tot het zitten blijven in de 5e heb ik altijd wel onwijs veel lol gehad met Bob Vreugdenhil en Arco Struik (daarom bleef ik ook zitten) en later ook met Ruud Beenhakker. Diana Bouwer en Saskia van der Jagt herinner ik me ook nog heel goed. Mijn favoriete leraren waren Van Veen en Van der Pol. Gek genoeg ben ik later met een van der Pol getrouwd.

  2003, René Kol

  Onze klas bestond uit geinige ...

  Onze klas bestond uit geinige gasten, zoals Erik Koppenol, Wim Vaessen, Ferry Korporaal, mijn buurjongen Paul de Wilt, Erik "Tietje" Nalens (spijtig genoeg bleek hij later te zijn overleden in militaire dienst), Hubert van Linschoten, later Gerard van Wely, Jeroen Ballot en Henny, Greetje en Thera etc. Het zou leuk zijn als ik nog eens wat van mijn oude klasgenoten van toen hoor. Ik herinner het mij als een geweldige en zorgloze tijd met veel vrijheid.

  2003, René Kol
  ?