Rene Kok

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rene Kok en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Rene Kok heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De tijd van wanneer ik op deze...

  De tijd van wanneer ik op deze school zat beetje kwijt moest ergens tussen 91 en 94 geweest zijn. We zaten met een hele leuke groep waarbij we altijd gigantisch hebben gelachen kan ik mij herinneren. namen een beetje kwijt, 1 naam is me bijgebeleven, Frank Verveer die vergeet ik nooit meer.

  2003, Rene Kok

  Fenomenaal, Grandioos!! Tonee...

  Fenomenaal, Grandioos!! Toneel, muziek, "werkweken" kortom 6 jaar LOL!(ook wel veel geleerd hoor!)Veel feesten gehad gelachen met de 'kinderboekenweken' in een bus het hele land door, Martijn wijsman in zijn blote kont al rijdend voor het raam en Paul Rooyakkers zogenaamd niets vermoedend met de slappe lach achter het stuur. Daarna net als vele andere de horeca in gegaan voor een aantal jaren. Nu werkzaam in de reclame! Vanaf april 2003 vader geworden van een superzoon genaamd Joep!

  2003, Rene Kok

  Ooit zak knikkers gewonnen in ...

  Ooit zak knikkers gewonnen in washand van Marischa turenhout! Wel is geschommeld in de wolwinkel van sheila haar moeder, waardoor we eerst door zo'n 'sliertengordijn' moesten.

  2003, Rene Kok
  ?